NEJOCEŇOVANĚJŠÍ MEDOVINA NA SVĚTĚ !
Včelovina je tradiční medovina vyrobená podle originální receptury klasickou metodou, tj. fermentací roztoku včelího medu, vody a extraktu bylin a koření.
Svojí chuť získává díky pečlivému výběru nejkvalitnějších slovenských medů, kterých vyvážená kupáž je základem budoucí chuti a aromatem Včeloviny.
Řízená fermentace speciálními chladnomilnými kvasinkami probíhá při nízkých teplotách 15-17 °C, což zabezpečuje lepší zachování aromatických a chuťových vlastností použitých surovin.
Zrání Včeloviny probíhá obdobně za nízkých teplot. Délka zrání výrazným podílem ovlivňuje výsledné vlastnosti nápoje: čirý vzhled, jantarově-koňakovou barvu, příjemný medově bylinný svěží buket a harmonickou medově sladkou, mírně kořeněnou chuť.
Včelovina je výborná jako aperitiv nebo dezert. Vhodná je v kombinaci s moučníky, ovocem a kořeněnými jídly.
Podává se vychlazená na teplotu 12 - 16 °C. Medovina je královský nápoj a proto jeho podávání považujeme ze výjímečný okamžik. Budeme rádi, když si vychutnáte příjemné chvíle s přáteli a blízkými ve společnosti naší Včeloviny.
Včelovina
Včelovina Originál
Vaše cena: 309,00 Kč 289,00 Kč
—————
Včelovina Speciál
Vaše cena: 329,00 Kč 315,00 Kč
Záznamy: 1 - 2 ze 2
Kontakt
Bělohorská 1690/128
Praha 6 - Břevnov
16900
Číslo účtu pro platbu předem bankovním převodem 102731306/0300
605802110
ladislavmacai@seznam.cz
Osobní odběr:
Praha 6
Vinotéka z radosti, Bělohorská 1690/128